divendres, 19 de juny del 2020

Reptes, reptes i més reptes!

Ja arriba l'estiu! 
Un temps ideal per estar a l'exterior, nedar a la piscina, descobrir llocs nous de la nostra ciutat, fer excursions per la muntanya, anar de càmping, anar amb bicicleta,... Uns dies especials que podem dedicar a cuidar-nos de moltes maneres, per exemple, portant una alimentació saludable i variada i fent activitat física.

A continuació teniu l'enllaç als padlets que hem anat construint durant aquest temps de confinament.

Amb els grans de l'escola vam començar el projecte "Temps de reptes". Entre tota la classe, cada setmana, havien d'aconseguir una puntuació per obtenir un títol o un altre depenent dels punts aconseguits. Aquests punts es podien obtenir inventant reptes o superant els dels companys/es o el de la mestra. 

Com que a la nostra escola ens agrada i donem valor a la interacció entre petits i grans, durant algunes setmanes aquests padlets també han estat oberts a l'alumnat de CI i de CM per poder fer els reptes proposats pels grans, fins i tot alguns s'han animat a penjar-n'he de nous!

I com que no els heu pogut veure tots, us deixem l'enllaç de tots els padlets, per si durant l'estiu voleu practicar els reptes dels companys i companyes de l'escola.
(La contrasenya ja la sabeu, és la mateixa per a tots els padlets)

Cada setmana hem treballat amb un material diferent:
- Rotlles de paper higiènic
- Pal d'escombra
- Mitjons
- Llibres
- Taps i tapes
- Pilota
- Reptes a l'exterior


Volem agraïr a tots els nens i nenes que heu col·laborat penjant els vostres reptes i als que els heu intentat fer a casa vostra.

Passeu un bon estiu!!!

4 comentaris: